Politica de Confidențialitate pentru ROFM Valencia

Ultima Actualizare: 24.09.2023

ROFM Valencia ("noi," "ne," sau "noastră") este angajată să protejeze confidențialitatea utilizatorilor noștri. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și dezvăluim informațiile despre imagine ale utilizatorilor în legătură cu aplicația noastră mobilă, ROFM Valencia (denumită în continuare "Aplicația"). Prin utilizarea Aplicației, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.

Informații pe care le colectăm

Informații despre Imagini: Putem colecta și stoca imagini sau fotografii încărcate de utilizatori în scopuri variate în cadrul Aplicației, cum ar fi imagini de profil, partajarea de fotografii sau alte

funcționalități ale aplicației. Precum și capturi de ecran ce ne ajută la investigarea problemelor în cazul în care aplicația încetează să funcționeze.

Modul în care utilizăm Informațiile despre Imagini

Folosim informațiile colectate despre imagini în următoarele scopuri:

  1. Funcționalități ale Aplicației: Pentru a permite utilizatorilor să încarce, vizualizeze și partajeze imagini în cadrul Aplicației.
  2. Identificare a Utilizatorilor: Pentru a identifica utilizatorii pe baza imaginilor de profil sau a altor imagini încărcate.
  3. Funcționalitatea Aplicației: Pentru a îmbunătăți funcționalitatea și utilizabilitatea Aplicației.

Dezvăluirea Informațiilor despre Imagini

Putem dezvălui informații despre imagini în următoarele circumstanțe:

  1. Cu Consimțământul Dvs.: Putem partaja informații despre imagini cu terțe părți dacă furnizați consimțământul explicit pentru acest lucru.
  2. Cerințe Legale: Putem dezvălui informații despre imagini atunci când este cerut de lege sau în răspuns la o solicitare legală.

Funcționarea Aplicației

Suntem angajați să furnizăm o experiență de utilizare stabilă și fiabilă. În scopul îmbunătățirii funcționării Aplicației, putem colecta date legate de utilizarea acesteia, inclusiv:

  1. Informații despre Funcționarea Aplicației: Informații despre interacțiunile utilizatorului cu Aplicația și despre modul în care aceasta funcționează.

Aceste date despre funcționarea Aplicației sunt colectate exclusiv în scopul diagnosticării și îmbunătățirii acesteia.

Alegerile Dvs.

Aveți anumite opțiuni cu privire la informațiile dvs. despre imagini:

  1. Consimțământul: Puteți alege să furnizați sau să retrageți consimțământul pentru colectarea și partajarea informațiilor despre imagini.
  2. Acces și Modificare: Este posibil să aveți dreptul să accesați, să modificați sau să ștergeți informațiile dvs. despre imagini. De obicei, puteți face acest lucru în setările Aplicației.

Securitate

Adoptăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dvs. despre imagini și datele legate de funcționarea Aplicației împotriva accesului neautorizat, utilizării sau dezvăluirii. Cu toate acestea, niciun mod de transmitere sau stocare a datelor nu este complet sigur, iar noi nu putem garanta securitatea datelor dvs.

Modificări ale acestei Politici de Confidențialitate

Putem actualiza această Politică de Confidențialitate de la timp la timp pentru a reflecta modificări în practicile noastre sau pentru alte motive operaționale, legale sau reglementare. Vă vom notifica cu privire la orice modificări semnificative prin intermediul Aplicației sau prin alte mijloace.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la practicile noastre de gestionare a datelor, vă rugăm să ne contactați la rofmvalenciagmail.com